Casa Soleil, 6 pers

WifiGezinTelevisie

Afbeelding 1Afbeelding 2Afbeelding 3Afbeelding 4Afbeelding 5
Bezoekers waardering:

Over dit appartement

Beschrijving van de woning

De 4½ kamerwoning op de begane grond van Casa Soleil is in 2006 volledig gerenoveerd, met zorg ingericht en voldoet aan hoge eisen. Van hieruit geniet u van het geweldige uitzicht op de bergen. Het appartement heeft een balkon en toegang tot de tuin. De woonkamer heeft een bar, een eettafel, een moderne zithoek, radio, kabel-tv en internet. De woning beschikt over een grote, modern ingerichte keuken met afwasmachine, keramische kookplaten, heteluchtoven met boven- en onderwarmte, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, kaasfondue pan, raclette apparaat met tafelgrill. Het appartement beschikt verder over 2 tweepersoons kamers, een kamer met stapelbed en 2 douches/wc.

De huurder mag ook gebruik maken van de wasmachine die in de kelder staat. De huurprijs is inclusief beddengoed, handdoeken, keukendoeken en eindreiniging.  

Volwassenen betalen Fr 2,50 en kinderen Fr 1,25 toeristenbelasting per nacht. Deze toeristenbelasting is niet bij de prijs inbegrepen. De gratis gastenkaart (Bürgerpass) geeft u diverse kortingen in Saas-Fee.

De afstand tot de halte van de gratis dorpsbus (in de winter) die naar de liften gaat is 50 m.

In de woning mag niet gerookt worden. Huisdieren niet toegestaan.

De loopafstand naar de winkels is 5 minuten, naar het centrum 10 minuten en naar de gondel 15 minuten. 

Annuleringen: tot 3 maanden voor het begin van het huurcontract zijn er geen kosten aan verbonden. Bij annulering binnen 3 maanden is 40% van het aanbetaalde bedrag verschuldigd en vanaf een maand van te voren het gehele bedrag. 

De aanwezige inventaris wordt door de huurder geaccepteerd in de staat zoals het is. Bij ontbrekende of beschadigde delen wordt dit niet in natura, maar financieel vergoed. 

U kunt vanaf 16.00 uur in de woning en om uiterlijk 9.00 uur moet het leeg zijn. Er staat aan de oostkant van het huis een handkar om uw bagage in te vervoeren. De code van het slot is in het huis aanwezig.

Over de toestand van de wegen, gesloten passen etc. kunt u informatie vinden op de volgende website: www.rro.ch of bellen met telefoonnummer 163 (vanuit Zwitserland).

Taxibedrijven:
Bolero                                                027 958 11 35
Center Reisen                                     027 958 11 33
Imseng                                               027 957 33 44

 

Prijs per week:
Winter:                                    CHF 1.330,- tot CHF 2.520,-
Zomer                                      CHF 980,- tot CHF 1.680,-

 

Voor verdere informatie kunt u graag telefonisch of per mail contact opnemen met:
Brigitte Gysi
Tel.:    +41 44 790 12 38
Mail:    bgy@bluewin.ch