Artemis

WellnessWhirlpoolWifiHuisdierenGezinTelevisieRestaurantSkibergingLift

Afbeelding 1Afbeelding 2Afbeelding 3Afbeelding 4Afbeelding 5
Bezoekers waardering:

Over dit hotel

Hotel Artemis heeft een persoonlijke en huiselijke sfeer en uitstraling. In 1992 werd het volledig gerenoveerd en door Ambros en Josy Bumann persoonlijk geleid, tot het in 2010 aan Peter Wirth verkocht werd. Na zijn succesvolle carrière in hotels in Rome (Hotel Hassler), San Miguel de Allende (Casa De Sierra Nevada) en New York (Waldorf-Astoria), is de heer Wirth naar Zwitserland teruggekeerd en is Saas-Fee zijn nieuwe thuis geworden. Zijn lijfspreuk is dan ook "MI CASA ES SU CASA" ...

Hotel Artemis ligt zeer centraal: op 5 minuten loopafstand van de parkeerplaats en ook te voet bereikt u in 8 minuten het dalstation van de Alpin Express, waar zich tevens onze eigen ski-ruimte tegenover het dalstation van de Alpin Express bevindt.

De vriendelijke ontvangst, een blik in de lichte, smaakvol ingerichte kamers ... u voelt zich direct vrij en het vakantiegevoel begint. Het familiaire hotel heet u van harte welkom - op een niet te vergelijken, aangename manier. De sfeer is bijzonder innemend, wat alleen maar mogelijk is dank zij onze persoonlijke betrokkenheid. Het zijn de kleine gebaren zonder grote poeha! Wij hechten bijzonder veel waarde aan een overvloedig ontbijtbuffet, om de nieuwe dag goed van start te laten gaan. De ontbijtruimte heeft prachtig uitzicht op de bergen en veelal schijnt de zon naar binnen, zodat u de dag met goed humeur kunt beginnen.
Fam. Peter Wirth
Artemis - Marmotte - Walser
 
Hanniggasse 1
CH 3906 Saas-Fee
www.hotelartemis-saasfee.com
Tel. +41 (0) 27 957 3201

 

 

Activiteiten in Saas-Fee


Wandelen in een prachtige ...

Saas-Fee beschikt over heel veel wandelroutes. Van gemakkelijk tot spectaculair...


Wintersport, altijd ...

Voor de wintersporter valt er genoeg te beleven. Je kan er geweldig skiën op de...

Liftpassen en Bergbahnen

Gedaalde prijzen voor liftpassen

Burgerpas

Met de nieuw ingevoerde gastenkaart (Bürgerpass) zijn de liften 's zomers gratis....