The Dom

WifiHuisdierenGezinTelevisieRestaurantPiste DichtbijSkiberging

Afbeelding 1Afbeelding 2Afbeelding 3Afbeelding 4Afbeelding 5
Bezoekers waardering:

Over dit hotel

The Dom Hotel**** Saas-Fee

The Dom Hotel**** ligt in het centrum van Saas-Fee (1800m) op slechts drie minuten loopafstand van de gondel. Met deze ligging is het een ideaal startpunt voor zowel de skiër en snowboarder, bergbeklimmer en mountainbiker, alsook degene die gewoon wil komen genieten en uitrusten.

Het in 2011 totaal gerenoveerde hotel toont u een verrassend en buitengewoon uitgebalanceerd samenspel van antieke charme en moderne vormgeving gecombineerd met technische snufjes op het hoogste niveau.

Maak met de iPad, die wij aan iedere gast ter beschikking stellen, gebruik van het veelzijdige en op uw persoonlijke wensen aangepaste informatieaanbod en het entertainment programma van ons hotel. Het hele hotel beschikt over gratis internet. Speciale lichteffecten benadrukken de bijzondere atmosfeer van de vertrekken.

Het boekingssysteem is met de technische regelruimte van het hotel verbonden en kan zo de warmtebronnen regelen. Dankzij ons aansturingssysteem wordt het energieverbruik van het hotel TheDom sterk gereduceerd.

Ontspan terwijl u uitkijkt op de indrukwekkende bergwereld van de Saaser gletsjerwereld, hetzij vanuit een van de 28 met licht overgoten kamers met balkon, danwel vanaf ons royale zonneterras.

Geniet in ons à la Carte restaurant van de uitstekende Zwitserse keuken die doorspekt is met elementen uit de moleculaire keuken of ontdek de schatten uit onze wijnkelder.

Sluit uw dag af met een koel drankje in onze bar, waar live-acts van uitverkoren internationale kunstenaars, met invloeden van Jazz, Blues, Soul, Rock en alternatieve muziek, u uitnodigen om te blijven zitten.

 

Activiteiten in Saas-Fee


Wandelen in een prachtige ...

Saas-Fee beschikt over heel veel wandelroutes. Van gemakkelijk tot spectaculair...


Wintersport, altijd ...

Voor de wintersporter valt er genoeg te beleven. Je kan er geweldig skiën op de...

Liftpassen en Bergbahnen

Gedaalde prijzen voor liftpassen

Burgerpas

Met de nieuw ingevoerde gastenkaart (Bürgerpass) zijn de liften 's zomers gratis....