Feehof

WifiGezinTelevisiePiste Dichtbij

Afbeelding 1
Bezoekers waardering:

Over dit appartement

Moderne nieuwbouw, hotel zowel als appartementen vlakbij de skipiste. Wellness aanwezig.

3 kamer duplexwoning
De nieuwe modern ingerichte 3-kamer duplex woning (90m2) in het dakgedeelte van het gebouw, biedt plaats aan 4 personen. De woning, met balkon op het zuiden en westen met prachtig uitzicht, is voorzien van 2 slaapkamers, badkamer met bubbelbad/douche/wc op de bovenverdieping. Verder op de verdieping eronder een woonkamer met bedbank, open keuken met afwasmachine, douche/wc. De grote slaapkamer en woonkamer is voorzien van kabel tv (flatscreen), radio, telefoon en gratis wifi internetaansluiting. Er mag niet gerookt worden in de woning.

3 kamerwoning
De nieuwe modern ingerichte 3-kamer woning (90m2) op de tweede verdieping biedt plaats aan 4-5 personen. De woning, met balkon op het zuiden en westen met prachtig uitzicht, is voorzien van 1 slaapkamer met douche en wc en balkon op het zuiden, 1 slaapkamer met douche en wc en balkon op het westen, een woonkamer met bedbank, open keuken met afwasmachine, balkon op het zuiden en westen, een tweede badkamer (met bad/douche/wc). Beide slaapkamers en woonkamer zijn voorzien van kabel tv (flatscreen), radio, telefoon en gratis wifi internetaansluiting. Er mag niet gerookt worden in de woning.

2 kamerwoning
De nieuwe modern ingerichte 2-kamerwoning (60m2) op de tweede verdieping biedt plaats aan 2-4 personen. De woning, met balkon op het zuidoosten met prachtig uitzicht, is voorzien van 1 slaapkamer met douche en wc en balkon op het zuiden, een woonkamer met bedbank, balkon op het zuidoosten, open keuken met afwasmachine, een badkamer (met bad/douche/wc). De slaapkamer en woonkamer zijn voorzien van kabel tv (flatscreen), radio, telefoon en gratis wifi internetaansluiting. Er mag niet gerookt worden in de woning.